Groot Valkenisse

Het strand

Overdag een heerlijk zonnebad en ’s avonds bij zonsondergang romantisch een strandwandeling maken. De goed onderhouden witte zandstranden van Groot Valkenisse bieden u rust. De stranden, voorzien van openbare douches en toiletten, worden dagelijks opgeruimd. De reddingsbrigade houdt overdag een oogje in ’t zeil. Er is een EHBO-post binnen handbereik. Op de stranden vind u vlaggen en borden met aanwijzingen voor het zwemmen. Hou er rekening mee! Het is voor uw eigen veiligheid! De strandpaviljoens serveren u graag hun koude dranken, snacks of lunch- en diner gerechten.

Bereikbaarheid

Het strand van Groot Valkenisse is goed bereikbaar met zowel de auto als met de fiets. Op loopafstand kunt u uw auto parkeren tegen een kleine vergoeding en de fiets kunt u kosteloos onderaan de duinen zetten. Seizoen De strandhuisjes staan begin mei tot begin september op het strand.

Tot slot nog een paar strandtips

  • Bij afgaand water is er een sterke stroom naar zee. Blijf dan dicht bij de kant. Wordt u door de stroom meegetrokken, probeer dan schuin naar de kant de zwemmen met de stroom mee.
  • Wees voorzichtig met drijvende voorwerpen als luchtbedden, bootjes en zwembanden.
  • Kom niet te dicht bij paalhoofden, pieren en andere obstakels.
  • Laat uw kinderen niet zonder toezicht bij de waterkant.
  • Zijn er herkenningstekens op het strandvlak, maak uw kinderen er attent op. i.v.m. verdwalen.

Sleuteloverdracht

De sleutel kunt u ophalen bij Krommehoekseweg 3 te Meliskerke Openingstijden :

Vrijdag 14:00 t/m 18:00
Zaterdag 09:00 t/m 12:00
Maandag 09:00 t/m 12:00
Anders telefonisch 0118-561527